11 Mayıs 2012 Cuma

Izmir'den gelen paket ^^

Kaç gündür beklediğim postanin salı günü teslim edilmiş olduğunu nette okuyunca deli gibi evi aramaya başladım ve buldum^^ Evet evdekiler almış ve bana söylemeyi unutmuşlar (━┳━ _ ━┳━)

Her neyse POSTAMA KAVUŞTUM MU? KAVUŞTUM~~





Postayı açtığımda önce anahtarlığa düştü gözüm.. Kyopta~~ kawaii diye sevdim bi hayli bi süre.
Sonra kuzenime whatsupptan yazdım geldi geldi postam diye. "Gözün aydın" sözünü aldıktan sonra hala açılmayı bekleyen o pakede yöneldim. Ve paketten çıkartıp içindekini elime alır almaz yüzümde gülücükler açtı  (*^▽^*). Çok güzel bir defterdi içinde ki. Kediler ile süslu güzel ve değerli bir defter. Biliyormuydu bu pakedi bana yollayan Meli ve Şahika benim yazı yazmayı sevdiğimi? Ve her yerde güzel bir defter aradığımı? Ama 'zevkime uyan birşey'  bulamadığımı?? Hayır bilmiyorlardı. Ama beni iyi biliyorlar, galiba beni iyi tanıyorlar.. Bundan sonra o anahtarlık benim uğurum. Diğer anahtarlıklarımı (anahtar manyağı olmama rağmen) çıkardım. Artık Şahika'nın hediyesi olan bu anahtarlığı hep yanımda taşıyacağım.





Deftere geleyim şimdi.. Ben hikayeler yazıyorum kendimce.. Bu defteri en büyük hayalim için kullanmak istiyorum. Ama hediye eden Meliham, içine bu defteri Japonca derslerin için kullan yazmış. Ben kıyamam bu defteri her hatamda karalamaya.. O yüzden bilmiyorum.. Meli'den izin almam lazim keke.. Dil dersi için başka defter kullansam Meliiii Channn~~!??!


İki güzel yüreğe.. İzmir sokaklarında eğlenirken aklınıza bizi de getirdiğiniz için çok teşekkürler~~ Çok çok sevdim.. Hem de çok~~ (≧∇≦)/




1 yorum:

  1. tamam tamam Japonca dersin için başka defter kullan ^.^ beğenmene sevindim - sevindik :) güle güle kullan ^___^

    YanıtlaSil